skit väder osv

 
Det här har varit klart den sämsta dagen här i Åre, haha! Det har typ regnat, blåst som satan, snöat like crazy much och allt har bara varit kaaoos omg. Men jag träffade Stella och vi åkte lite men sen åkte vi hem till mig och drack varm choklad och kollade på film i typ nån timmee.. Sen drog vi ut på torget, kollade på världens finaste pälsvästar som jag var sååhääär nära på att köpa och åt en fetto lunch på Max, det var really cozyy. Sen drog vi ut i backen igen med hopp om bättre väder och skidåkning, men nej det var lika dåligt fast vi åkte ändåå. Blir lite sugen på att åka hem när man ser alla bilder på instagram och det skrivs "välkommen vår", det är soligt som tusan, tar foto när man står i converse..man bah gaahh, jag vill ocksåå. Haha aja, nu är jag hemma och ska väl äta middag om nån timme, annars inte göra något speciellt! ♥

Shine

◊ Canon + EF-S 55-250mm f/4-5.6 ◊
Igår var det ju fullmåne och den lyste så häftigt så jag slet tag i kameran fotade några bilder. Kanske inte världens mest skarpaste bilder haha. Orkar verkligen inte blogga så mycket idag, men jag har tänkt att nu i slutet av veckan göra en videoblogg och berätta där istället om saker och sånt istället för att skriva... Hoppas det är okej ändå. - Sofia. ♥

Tjää

Jag har precis kommit hem från bion med några kompisar, vi såg Ego och den var bra. Men bloggar nog mera imorgon eller så, aa jag tror det. I allfall ccaaiioo - Sofia.♥

tredje dagen i Åre

 
Heeej! Idag har jag åkt skidor igen även fast jag inte var helt frisk heheh, men vill inte missa fler dagar här uppe så åkte ändåå. Men jag åkte iallafall med Stella hela dagen vilket var helt sjuuukt kuueel! Det var lite kaos i början när vi skulle träffas för ingen av oss visste var vi var men det löste sig och vi åkte hela dagen. Massa skratt, goood lunch, pratade om allt, åkte i skogen, var klumpiga i backen som flodhästar eller nåått, åkte in i allt och alla verkligen hahah. Vi trillade hela tiden och ni skulle se när vi hoppade omgg, typ slingrande åsnor.. Det var sååå kul, och vi ska träffas imorgon igen wihoo. Nu är jag hemma, ska sätta på en Wallander film (bästa filmerna som finns♥) och dricka varm choklaad, classic här i fjällen när man kommer hem. Ajjaa hörs senare tror jag, puss Filippa.

Shoes 4-ever

◊ Canon + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 Fotograf: Sofia ◊

Tjugosjätte

Hej hörrni, förlåt för dålig bloggning från min sida! Kortfattat om vad som hänt under dan så åkte jag till Anes. Vi spelade massa krigsspel typ haha skitkul, älskar sånt. Men vi tröttnade efter ett tag eftersom det inte var sådär jätteroliga spel, men vi gjorde lunch och kolla på film. Runt halv fyra behövde vi åka för Anes skulle till en kompis aa whatever. Då åkte jag lite spontant till Julia. Vi snackade, kollade lite på PLL och hade det cozzyy. 
Ska försöka blogga bättre, okej pussss. ♥ - Sofia.

Q / A

Nu tänkte jag svara på lite frågor som rullat in till mig, och bara så ni vet så älskar vi när ni kommenterar och frågor o sådär. Ni vet citatet som många bloggare använder - "mer kommentarer, mer update". Fast så är det inte i vårat fall, ni ska ju bara kommentera när ni känner för det, vi ska ju inte tvinga er, eller hur? Hahah, aja nu kommer svaren.
- Filippa ♥
 

FRÅGA Hej! 
Filippa, när du var i Dubai vilket hotell bodde du på kan du länka det. Det skulle vara super snällt. Kram! 
Btw bra blogg tjejer!

 

SVAR Heeej! Jag bodde på två hotell när jag var där, och båda var jättebra! Först så bodde jag på Mövenpick (tror jag det hette..?) och sen på Atlantis. Men för mig så var Atlantis en vinnare, det var så jäkla bra där - en väldigt häftig och rolig upplevelse! De har eget vattenland som man får åka i hur mycket som helst om man bor där, två stooora pooler, myysig strand, softa rum, massa resturanger, eget shopping-center, roliga aktiviteter, världens bästa glass-ställen och jaa, det var bokstavligt perfekt. Så det är ett tips från mig, VERKLIGEN! Kram på dig och tack så jättemycket! ♥ På bilden ser ni Atlantis.

 

FRÅGA Vad har du för mjukis byxor? Super snygga! Hur mycket kostar dom och var köptes dom?

 

SVAR Åh taack!! Jag fick dom i julklapp av pappsen, men dom kommer från Abercrombie & Fitch och kostade runt 450 kronor kanske..? Jag gillar dom suuupermycket eftersom att de är sköna och snygga på samma gång, vilket är toppeen! 

 

FRÅGA Var har du köpt lakerna?

 

SVAR Det var mamma som köpte lakanet, och hon kommer faktiskt inte ihåg då det var typ 8 år sedan hon köpte det. Men så fort vi kommer på det så skriver jag det!

 
FRÅGA Är också i Åre. Var du vid VM8 (?) eller VM6 eller vad alla nu hette haha (och Tusenmetersliften)? ;)

SVAR Fattar inte riktigt frågan, menar du om jag åkte där eller om jag tog fotona där? Svaret på båda alternativen är iallafall jaa.
  
FRÅGA Hur filmade du din egna dator sådär??
 
SVAR Jag använder ett program som heter QuickTime Player, men det finns dock bara på Mac-datorer.. Men det finns säkert något liknande program till PC också, googla vettja! 
 

that feeling when you're sick at your holiday -.-

Ååhhh jag är sjuk idag så jag kan inte åka skidor idag och man bah vafaann, orkar intee. Aja, det är ändå inge vidare väder idag men jag ska verkligen försöka bli frisk så jag kan åka skidor med min kompis Hannah imorgon.. Sen kommer även en annan kompis, Stella, upp med nattåg inatt så då kommer jag träffa henne ocksåå vilket blir kuueel. Nu ska jag iallafall sätta på nån film eller nått, hörs senare då jag tänkte svara på lite frågoor. Puss Filippa.♥
 
Canon EOS 550D + EF 50mm f/1.8 // ▴ Fotograf: Alva Bågedal ▴ Modell: Jag, Filippa

◊ Canon + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 ◊
Andra inlägget försvann, men ja. /Men bättre bild på hur håret blev.

Just nu

Åre - Dag 1

 Åh, jag har haft en sån underbar första dag i skidbacken. Det har varit strålande sol, helt klarblå himmel, perfekt snö, härlig musik som spelats, gratis tomatsoppa och gaahh, allt har varit så bra idag! Jag fotade massa med min mobil så tänkte bjuda på lite bildeer. Nu ska jag se på Wallander och dricka varm choklad med vispgrädde och mini marshmallows. ♥

Flower power

◊ Canon + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 ◊
- Sofia.

Äntligen framme

Canon EOS 550D + Canon EF 75-300mm 4-5.6 III + stativ från Manfrotto
 
Hej igen! Vi kom fram vid ungefär halv fyra till våran lilla lägenhet som vi har här uppe och sen dess har jag verkligen inte gjort någonting, verkligen ingenting... Inte packat upp ett skit, inte gjort någon nytta, bara legat och kollat på pll, halvsovit och smsat med mina kompisar som jag redan saknar, buhuu.. Eller juste, precis när vi kom fram då det fortfarande var ljust så packade jag upp mitt stativ och kamera med mitt zoom-objektiv och fotade lite bilder genom ett fönster. Tyckte faktiskt dom blev rätt så braaoo! Men nu ska jag äta middag och sen se på en bra film och dricka te ♥
 
- Filippa

On my way 2 Åre

Helloo cutiees ♥ Just nu så sitter jag på tåget som rullar mot Åree där jag ska vara i en vecka och bara åka massor av skidor och njuta av lovet. Det ska bli sååå sjukt härligt, fast jag kommer ju sakna pappsen och alla kompisar like crazyy muuch :( Men iallafall, tåget gick från centralen typ klockan åtta och jaa, här på har jag inte gjort så mycket... Typ redigerat massa bilder från igår som kommer komma upp i olika inlägg under de kommande veckorna, försökt titta på PLL men det laggade varenda sekund så det sket sig hahah, lyssnat på musik och ätit mat.

Men jag bloggar från min iPad och jag har absolut inga bilder på den förutom typ en miljon bilder från när jag och min kära broder var små, så jag satte ihop ett litet collage på en app med lite old piiccs. Så jaa, vi hörs ikväll när jag packat upp lite o sådär.. Massa pussar, - Filippa ♥

Super mysig söndag

◊ Canon + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 ◊ 
Jag vaknade runt tio men låg kvar i sängen tills kanske elva (förra inlägget var alltså tidsinställt). Då hade alla mina familjemedlemmar gått så jag hade hela huset för mig själv. Då satte jag på musik och gjorde min frukost som bestod av två ägg, en rostmacka och tomater. Det var jätte gott bara det att jag verkligen inte kan laga mat så det blev hur failat som helst men det gick att äta i allfall. Lite halv onödigt inlägg men jaja. 

Outfit from yesterday

◊Tröja/linne/tunika - Lindex ◊ Jeans - Hollister ''super skinny ankle'' ◊ + berlockarmband - Hallbergs Guld ◊
Igår så var jag på middag hos några kompisar. Det var jätte mysigt verkligen förutom att jag var lite trött hehe. Detta var i allfall det jag hade på mig - rätt så enkelt och inte för uppklätt, men ändå inte för tråkigt liksom. Fixade till det med lite masacara och eyeliner + ett enkelt berlockarmband. - Sofia.♥

love days like this

Idag har jag haft en sån där perfekt lördag som spenderats med mysiga vänner och såå, i love days like this. Tänkte att det inte skulle bli så mycket skrivade i det här inlägget, då det önskat om mer bilder och mindre text vilket jag själv också gillar mer. Men jag var med Lova, Mathilda & Mathilde och vi åt brunch, pratade, skrattade och fotade vid vattnet. Varför Mathilde inte är med på bilderna är för att hon behövde gå hem till sin lillebroder just då, så jaa.. Sen kom även Wille, Axel och Alice senare, men då behövde jag precis gå, haha! Aja, hoppas ni haft en mycket bra lördag ♥ - Filippaa.
 

Today's plans

 

La outfit för dagen

Bluslinne, Hollister ▴ Kofta, Zara ▴ Utsvängda jeans, H&M ▴ Svart skärp, ingenaning ▴ Skor, UGG's ▴ Jacka, Abercrombie & Fitch ▴ Väska, La Redoute (kommer inte ihåg vilket märke)
 
 Jaa, det här hade jag på mig idag. Men snälla, ignorera hur byxorna sitter på bilden, hahah tror jag håller på att dö av skratt...liksom kolla? Och ja, jag vet att man ser fjärrisen och att mina uggisar ser fruktansvärda ut och att byxorna typ går innåt där skorna börjar, typ vid halva smalbenen. Riktigt failade outfitbilder och jag känner att jag bara hittade massa fel på mig, men har ingen annan inspo så det får bli pics like this nuAja. 

Done! √

Haha sista bilden är ju bara helt kaos. 
Friday och sportlov weehöö. Min dag har varit jättebra! Skolan rullade på och jag tror bildlektionen var defintivt roligast hahaha. Efter skolan mötte jag upp Ella älsklingen för att slinga mitt hår. Jag var jätte nervös för jag visste inte hur det skulle bli och om det inte skulle synas osv. Men det blev bra faktiskt, vilket tyvärr inte syns så bra på bilderna. Ljuset och allt är olika på bilderna vilket ger väldigt olika resultat, och jag vill bara klargöra att mitt hår INTE är så brunt på sista bilden. Personligen tycker jag att det blev snyggare i verkligheten men jaja. Om ni verkligen vill så kan jag nog fixa bättre bilder under lovet.♥ Önskar er världens bästa loovvv! Puusss Sofia. ♥

äntligen helg och t.o.m sportlov, wiihoo

Jag redigerade bara lite snabbt på picmonkey och valde någon effekt då jag känner att jag redigerar alla mina bilder likadant HELA tiden, hahah. Men dom blev lite märkliga men struntsamma..
 
VEM SA SPORTLOOOV? Åh vad det är skönt att bara veta att man har lov och att det inte är skola hela nästa vecka utan att jag bara kommer åka massor av skidor! Ohh that feeling is soo awesome wiiee ♥
 
Aja, skolan idag var rätt så braaoo. Åt lunch med Klaara, och när vi skulle säga hejdå börja typ Klara gråta eftersom att vi inte kommer ses på typ en vecka och några dagar - hahah hjärtat. Juste, jag hade ju två prov idag och det kändes faktiskt ganska bra efterråt så vi hoppas att jag får tillbaka det med ett leende på läpparna (oj vad poetiskt hehe). Men kom hem för typ en timme sen, tog lite egopiics med kameran och nu sitter jag här och ska snart sätta på ett avsnitt av PLL vilket ska bli jäätteskönt för jag är tyå skittrött.. Ikväll blir det bara att ta det lugnt med pappa och Douglas, men jag bloggar säkert mer senare. Puusss Filippa.

BootCut Jeans


 
När jag hade tagit av mig tandställningen så fick jag somsagt stativ och fjärrutlösare av pappsen, men av mamii så fick jag också en present. Och det var dom här jeansen från Hollister som är i modellen BootCut vilket menas med att dom är jätte tighta men utsvängda längst ner och lite hål här och där. Jag är verkligen kär i dom, de är hur snygga som helst och perfekta till våren, därför har jag valt att spara dom tills typ April då man kan börja använda converse och stuffs like that. Det blev bara detalj bilder, men jag lovar att ni kommer se dom på väääldigt många outfits i vår och sommar, haha! I love them like craazyy much ♥ Puss Filippa.

Mot sjukgymnasten

Heej! Just nu sitter jag på bussen påväg till min sjukgymnast och jag är skittrött och mår inte så bra så vi får se hur det går.. Hahah, är så sjuukt seg, tänk att bara lägga sig i sängen, dricka te och kolla på PLL - åhh min dröm just nu men nej, jag ska till sjukgymnasten och köra hård styrka :( #hah.

Jag var iallafall i skolan idag och det var rätt chill, åt tacoo lunch med världens finaste Klara som fyller 14 barree idag, min stora tjeej! Sen när jag skulle hem så var min buss jäätteförsenad så var bara hemma i en halvtimme och drack ett stort glas oboy innan jag satte mig på bussen... Men när jag kommer hem ska jag plugga massor då jag har två prov imorgon, döda mig någon jag ber er.. Sen tänkte jag också försöka hinna visa er ett nytt klädesplagg i garderoben, för det brukar ni väl gilla, right? Aja, hoppas ni haft en bra torsdag, imorgon är det fredag och sen sportlov så det är ju soofft. Puusss

Bjuder på ett litet collage med bilder på mig och Klariiss som jag la ut på instagram idag när jag grattade henne! Älskar dig, du betyder så mycket för mig din lilla fjorree♥

instagram

 
Nu är det Filippa som svarar den här gången... Jag fick en fråga igår tror jag det var, och hon som kommenterade undrade om vad jag hette på instagram och även om Sofia hade det. Och svaret är: JA! Det har vi, och vi skulle nog aldrig klara oss ifrån det heller, haha! Vi heter @filippasfilippas och @sofiarun. Men båda vi är private, fast vi accar typ alla ändå heheh. Men jag har typ 50 vänförfrågningar som jag aldrig orkar acceptera, så om ni har liksom "frågat" oss eller vad man säger så kan ni kommentera vad ni heter så accar vi er och följer kanske tillbaka hihi. Aja, hoppas du fick svar på din fråga Celin, och bara för att du sa att våran blogg var bra så får du en länk till din blogg, SÅ TRYCK HÄR! ♥

Besides

Heeeejjj.♥ Har egentligen inte så mycket att skriva, men efter skolan träffade jag några som var kompisar med Julia och sådär. Det var rätt så stelt men hyfsat trevligt haha. En av dem, asså han var typ dubbelt så stor som mig så jag gick runt och kände mig som en dvärg. 
För övrigt så hade jag min hårdag idag. Bara vaknade upp och håret var exakt som jag ville ha det. Man såg uppklippningen och jag var såå happy. Helt onödigt inlägg men visst. - Sofia. ♥

Liten spontanare

 Bjuder på en liten spontan video, #hah. Världens sämsta kvalitè och sämst men ska orkade inte prata så mycket. HAHAHAHAHAH bara jag som märker att runt 0:26 så låter det som att jag säger ''fanny knuall med mig'' typ hahahahha. Puss Sofia.

19 februari var en sån bra dag

Rätt så märklig effekt på bilderna, det såg mycket bättre ut i mobilen men orkar inte ändra då jag inte alls mår braoo, hehe..
 
Här ovanför ser ni lite mobilbilder som jag tog igår när vi hade friluftsdag. Som sagt så åkte jag skidor i Eklomnäs backen och det var verkligen sååå sjuuuukt roligt! Det var fyra tjejer från min klass, kanske åtta tjejer från dom andra klasserna och typ alla killar i sexan som var där, och ni förstår inte hur härligt gäng det var! Vi hann med så många åk och så många grejer - åka på en skida, utan skidor, hoppade i hoppen, åkte i en ring fem tjejer nedför backen som typ en helikopter, grillade korv, fem tjejer på en ankalift (hahha) and sooo much more. Ville aldrig att dagen skulle ta slut för det var så kul... Jag älskar verkligen att åka skidor, och längtar tills på söndag då jag ska till Åre, wiihoo! ♥ - Filippa.

sjuk typ

Godmorgon alla fina.♥ Idag när jag vaknade hade jag en fruktansvärd huvudverk och mådde jätteilla så därför valde jag att stanna hemma idag så jag inte blir ännu mer sjuk till på fredag då jag har två prov som jag verkligen inte orkar missa. Men bara för att jag är hemma idag kommer jag inte hinna blogga så mycket mer än vanligt, jag måste plugga rätt så mycket och sedan försöka bli frisk till imorgon genom att bara sätta på tvn och typ sova, hehe.. Jag ska iallafall svara på en fråga och lägga upp lite bilder från friluftsdagen igår. Men hoppas ni får en bra onsdag! Puss filippa.
 
Mobbas inte för att man ser fjärrisen på varje bild jag tar på mig själv, har inte lärt mig riktigt än hahah.. Och sen en grej till, vad är det mellan mig och duckface egentligen? HELA tiden, på VARJE bild typ, hah.

Aktivitetsdag checckk

Alhoa ♥ Idag hade jag aktivitetsdag. Först badade vi och simmade massor så det var inte så märkvärdigt. Efter det skulle vi åka skridskor och asså damn vad knas det blev. Lärarna tillsammans med ungefär hälften av en grupp elever på två klasser stack före oss. Så jag och massa andra hamnade sist och gick vilse, helt klart det värsta under hela dagen. Väskan vägde 300 kg och min rygg gjorde asont! Men vi kom fram och vi levde lyckliga i alla våra dagar. - Sofia.♥ Bilderna är konstiga och allt men är för trött för att ändra.

Hair

Heyyy bichtteeess. ♥ I lördags så klippte jag mig och detta blev resultatet! Haha lite sådär i efterskott men jag blev nöjd med resultatet. Jag klippte upp håret och jag tror det passar med slingorna som jag fixar på freeedag! Yeah asså fett taggad! Håret ser jätte fettigt ut och ovanligt brunt ut, men aa det är inte så i verkligheten.  
Men vad tyckte ni? Blev det snyggt?
Pussssarrr Sofia. ♥
 

 

next: skiiiidor

 
Idag har min skola friluftsdag, och jag och några tjejer i klassen valde att åka skidor i Ekolmnäs-backen vilket ska bli sjuuukt kul. Men nu måste jag gå och fixa det sista, för sen ska pappa skjutsa mig dit. Men jag kommer ta ganska mycket bilder idag tror jag (från mobilen alltså) som jag kommer lägga upp på bloggen ikväll/eftermiddag.. Puss på er och ha en bra tisdag ♥

I don't like mondays, but I like you Klariiiss

HOLA. Idag är det måndag och det är alltid lika seeegt, men så är det tyvärr.. Men efter skolan så träffade jag Klara och vi gick till gallerian där vi satte oss och snackade massoorr medans vi åt lite goottt som hon hade i väskan hihi. Det var verkligen hur mysigt som helst, och även fast vi går i samma skola hinner vi inte träffas så jättemycket, det blir oftast någon lunch i skolan men det blir alltid så kort liksom! Aja, ointressant för er... Nu ska jag sätta mig och plugga SO, spanska och matte, tråååk men skönt att ha det gjort! Har prov i SO & spanska på fredag, oh kill meee.
 
Bjuder på en dålig instagram-bild på mig och Klariiiss - kameran måste nämligen fyllas på med piiccs så ni får nöja er med det här sålänge, sorriii.♥
 

Heart it with ur heart

◊ Canon + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 ◊ Fotograf: Sofia ◊

Ready for monday

Tjäääna brooos. ♥ Lite små töntig bild hehehhehe. Måndag idag, nya tag och jag är glad hahah skämta. Men ja, ni vet vanlig dag med skola och allt det där. Ni får ha en super bra måååndag. - Sofia.♥

Juicy Couture

För ett tag sen så fick jag en fråga om min Juicy Couture kofta har något tryck på baksidan, och ja, det har den! Jag fick koftan i julklapp (pappa hade köpt den i New York) och sen dess har den verkligen använts.. Den är perfekt att ha i skolan när man inte orkar sätta på sig något jäätteesnyggt så kan man bara ta ett par svarta jeans, ett vitt linne och den här koftan så blir det snyggt ändåå. Så jag tipsar verkligen er om att önska en sån här, man köpa dom på NK i Stockholm för kanske 1000kr men i New York kanske för 500kr! :D Aja, jag är iallafall suuper nöjd - ni ser den här nedanför ↓ och jag bokstavligt talat ÄLSKAR den. Puss Filippaaa ♥
 
Lite mobbade bilder hahah..

mornin'

Canon EOS 550D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 
 
GOODMORNING SUNSHINES. ♥ Det här får bli ett snabbt inlägg eftersom att jag måste fixa mig, klä på mig och allt då jag ska på träning om en halvtimme.. Vi ska ha svårighetstest och jag är fett nervös hehe, och sen ska jag även köra mitt styrke/träningspass som jag fått av min sjukgymnast. Iallafall, här ovanför ser ni lite frukostbilder från igår, och jag måste bara tipsa er om att hälla vaniljyoghurt i ett glas eller nått och sen toppa det med massor av bär - det är så sjukt underbart gott! Ha en bra söndag! - Filippa.

Svar om min eyeliner

En tjej (förmodligen) som hette Denise frågade mig om jag alltid sminkar mig med att eyelinern går ut - och ja det gör jag, oftast. Ibland brukar jag bara köra på ''helt vanlig'' eller vad man säger då det inte går ut. Men jag trivs nog bättre i när det går ut som ni ser på bilden ovan. Det får inte bli för mycket eller så, då blir det skit fult på mig. Men ja, jag kör inte alltid med eyliner. Vissa dagar då jag är assströöööött så tar jag bara mascara och någon ögonskugga... Men hoppas svaret blev bra - kändes lite långt. Pusss Sofia.♥

videoblooggg

 
Slänger in en liten dålig videoblogg som jag spelade in från mobilen för typ en timme sen. Men snälla, ignorera den förskräckligt fula stillbilden haha.. Aja, hope you like it. ♥ (Vi fick även en fråga om mer videoinlägg, och mitt svar från min sida är - SJÄLVKLART. Och jag tror Sofia också tänker så!) - Filippa. 

Be right back

Hej alla finaste och underbaraste.♥ Ska försöka skriva kortfattat, men igår var jag hos Mikaela.
Vi åkte fyrhjuling tror jag att det var och höll på så det var sjukt kul.
Men vi åt, smällde smällare och gjorde lite andra saker... Vi tänkte gå ut runt ett och smälla massa och hålla på hahaha men vi vågade inte för det var kolsvart och vi blev skiträdda.
Idag har jag varit och klippt mig, inte så speciellt men på fredag ska jag slinga - asså gooosh är såå taggad!
- Sofia.♥
Haha ser ni vad mobbad eyeliner, orkar inte.

förlåt för dålig uppdatering, bloggar senare.♥

Canon EOS 350D + något objektiv / Fotograf: Mathilde Pettersson

- Filippa ♥

Vilka låtar?

 
Jag fick en fråga om vilka låtar som var med i videon med Fanny. Det var My first kiss, Turn all the lights on, Under my shades, Perfect two och Shit vad pin. - Sofia.♥

Valentin

 
Egentligen ska det stå ''thursday'' men aa. 
Heyy everbodyy! Som sagt är det ju Alla ♥-dag idag, men jag har personligen inte firat den på något speciellt sätt. I skolan så hade de varit lite kreativa och satt upp hjärt-ballong hängandes i entrén och format ett stort hjärta av massa små ballonger hängandes på en väg - dem satsar hårt minsann. Nejmen det var fint gjort av dem, men ballongerna försvann efter en timme hahah alla pajja dem. Hoppas ni har haft en suuuper mysig Alla hjärtans dag! Mucch love Sofia.♥

Cozyyy

Gosiii typ stickad tröja från JC  & mjuukisarr från Ralph Lauren 
 
Sorry att jag inte har bloggat idag, men hela min teknik uppgift kaosade som satan idag och sen så har jag varit allmänt arg och typ kunnat börja gråta för ingenting...så då tänkte jag det var bättre att inte blogga, för ni vill bara möta den glada Filippa liksom hehe. Men det har varit en helt vanlig onsdag för min del och jaa, jag har strosat runt här hemma i myskläder efter skolan. ♥

Atm

Lite funny

 
Det ''bättre'' börjar runt 00:37 hahah, orkar inte i början då Fanny sjunger omg.
Men ja, vi hade lite kul med låtar och så där hehe. Hoppas ni fattar att vi inte är typ sådär hundra seriösa. 
Jaaaaa, vi vet att man ser oss i spegeln också haha. Men ja, tycker personligen den blir bättre mot slutet. 
Hihiii puuss. ♥

fetto-dagen

 
Jag har haft en hyffsad dag i skolan - det var hamburgare till lunch och jag slutade 1, så det var bra! Sen när jag kom hem testade jag stativet lite mer men det blev inte så bra ljus så det blev typ inga bra bilder...men oh my gosh vad jag längtar till våren, haha! Jag har också ätit en semla och pluggat lite... Ikväll har jag fristående träning och till middag så blir det sashimi, muumms. Men nu blir det ett avsnitt av PLL, true loooove. ♥

Borran och Moset

Hola seniorer! ♥ At the moment är vi hemma hos Fanccyyy och ska äta massa semlor. Runt sex har jag utvecklingssamtal, usch döda mig. Pusss♥ 

Vi svarar

SVAR: Mitt stativ köpte pappa i en MediaMarkt i Lenna, och varför det låg så långt bort var för att det var slut ÖVERALLT förutom där.. Men eftersom att jag var helt kär i det så åkte pappa dit och köpte det, bästa papiii ♥ Men det kommer från märket ManFrotto och helt klart värt för pengarna! 
 
SVAR: Vi har runt 90 - 120 unika läsare per dag, och kanske 200 - 400 sidvisningar per dag. Om vi tar häromdagen så hade vi 115 unika och 420 sidvisningar, men igår så hade vi runt 95 och 220 sidvisningar.. Så ja, det varierar från dag till dag.
 
 SVAR: En fjärrutlösare är en grej man använder när man vill slippa gå fram och ställa in kameran på 10 sekunder varje gång och så när man ska ta bilder från ett stativ eller när man har ställt kameran någonstans. Då ställer man istället in kameran på självutlösare och trycker på knappen så tar den kort, så det är faktiskt himla smidigt! Min är en enkel och kostade 79 kr på Clas Ohlson, så det var ett jättebra pris!
 
SVAR: Vi läser (det är bara att trycka på namnet så kommer ni till bloggarna): Andrea Calais, Zara Larsson, Agnes Stenberg, Celine Lindkvist, Rakel Berggren, Ebny, Vanessa Sarossy, Fanny Lyckman, Cholé Schuterman och Bethola. Sen läser jag (Sofia) andra bloggar också som tyvärr inte bloggar så mycket just nu men det är b.la Moa, LinaLina Flodin och Tinkerbella.♥
 

Queen B

Okej detta kanske inte är en nyhet direkt, men Beyoncé ska komma till Svergie - fatta vad sjuuukt nice?! Hon kommer b.la spela i Globen vilket är awsome för er som bor i Stockholm liksom. Tror dock inte att jag ,kommer gå. Hon har varit rätt så efterlängtad har jag hört, så vad tycker ni? Ska ni gå på konserten? Puss.♥

Titanic och grejjer

Hej alla underbara!♥ Idag så hade vi aktivitetsdag i skolan så vi åkte till ett museém. Haha kommer inte ihåg vilket det var - inte sånt jag lägger på minnet direkt. Men ja, det var i allfall sjukt tråkigt men vi slutade runt två tror jag och då gick jag, Alice, Anes, Julia och Mikaela hem till Alice. Vi gjorde lite popcorn och satte på Titanic, hahah liten sponatare sådär. Har inte sett den och hann inte se klart den heller men det var såå sorglig - men ska ta och se den ordentligt sen. Hoppas ni har haft en bra första dag på veckan! - Sofia. ♥

pluggar teknik

 
Just nu så sitter jag och jobbar med arbete inom tekniken som ska lämnas in på torsdag. Asså jag hade skrivit skitlångt men sen så dampade min dator så ALLT försvann och då behövde jag skriva om det, så det var fett jobbigt.. Men jag är snart klar så då ska jag fixa lite med blogen och plugga lite SO om jag orkar, sen blir det Pretty little liars, Top Model Sverige och chai latte ikäll! Muummss. Aja, puss. Ha en fortsatt bra måndagkväll finaste bloggläsarna.♥

sminkvideo

 
Vi fick en fråga från Rackie för ett tag sen om vi kunde göra en sminkvideo och Sofia har ju redan lagt ut en (fast jag tror hon kan lägga ut flera om ni vill) men här kommer iallafall min variant, haha. Jag sminkar heller inte mig själv utan Lova sminkar moi, men det är väl ändå en sminkvideo..? Om ni vill så kan jag självklart göra en video då jag sminkar mig själv, men då får ni kommentera. Hahah, aja, det blev typ ganska dålig kvalité när den laddades upp på youtube och den var lite i oskärpa ibland o sådär, men jag hoppas det funkar att titta på ändå.. - Filippa. ♥

Soffft

Igår så fixade pappa det här till mig, wiihooo. Det är egentligen inte en sån jätte stor grej men det är ändå rätt så skönt. För istället för att kolla på en film på ex. swefilmer på datorn är det bara att koppla in datorn till tvn och se där. Det blir större och är mycket smartare. Haha, kommer använda det här asmycket - ska ligga hela helgerna och kolla på Gossip Girl. Men ja, kanske inte ett super viktigt inlägg men jag tyckte det var lite kul ändå... - Sofia.♥

New photo stuffs

Idag när jag kom hem från träningen så låg det två presenter på min säng och gissa vad det var där i? Jooo, ett stativ och en fjärrutlösare, wiihooo! Jag är så sjukt glad för nu till våren kommer jag säkert fota jättemycket och en del självporträtt också och då är det ju sååå bra med ett stativ och en fjärrutlösare, även när jag gör videobloggar. Igår när jag var på stan med pappsen så kollade vi runt på stativ och hittade ett perfekt men det var slut i den affären så då blev jag lite nere, men när jag kommer hem idag så ligger det där och jag blev sååå happyy! Om ni undrar varför jag fick en present av pappa helt plötsligt så var det som en tandställningspresent, alltså för att jag tagit av den och så! Jag har även fått ett par Hollister jeans av mammi men dom kan jag visa senare i veckan. Här kommer iallafall bilder på mitt stativ och den lilla fjärrutlösaren! - Filippa. ♥
 
(Om ni undrar varför det är värsta handtaget så sätter man kameran på det och sen kan man styra kameran precis hur man vill för det är som en kula den sitter på så man kan sätta kameran på jättemånga olika sätt vilket hur grymt som helst! Jag älskar det verkligen ♥ ♥ ♥)

Söndaaah

Hoolaa! Idag är det söndag, och det känns sådär då jag har ett NO prov imorgon som jag måste plugga till typ hela kvällen.. Men det gör faktiskt inte så mycket för jag har tagit fram lite fanta och ostbågar som hjälp + att jag hade en superbra dag igår! Som sagt så var jag med Lova och jag sov även över där. Vi myste med glass, pratade massor, skrattade, åt korv (hahah Lova, du fattar!), gjorde en sminkvideo som kommer upp ikväll eller imorgon tror jag, skypade med tre killkompisar sent på kvällen, var lite med Mathilde o sådär, det var så sjukt mysigt och kul! Älskar dig festiebestiee!♥

Idag så åt vi en god frulle, sen fick jag skjuts till träningen av Lovas pappa och där så körde jag lite styrka och försökte plugga men det gick inte alls bra haha. När jag kom hem så låg det en grej på sängen och jag blev sååå glad!! Jag kan visa er vad det var lite senare.. Men nu måste jag lägga ifrån mig telefonen och börja plugga. Bloggar mer sen, ha en fortsatt bra söndag. - Filippa.

→ Istället för att slänga

Detta är min ''jacka'' jag använder på våren, när det är tillräckligt varmt osv. Det är en enkel jeansjacka från H&M och lite sådär som man tröttnar på efter ett tag.
Just nu verkar det som att nitar och sånt är inne (tror jag?), och jag tycker personligen det är skit snyggt! Istället för att köpa en ny jacka för 300-600 kronor bara för att den har nitar kan man ju lika gärna sätta på egna. Så jag kollade upp lite och har tänkt att beställa nitar för ett rätt så hyfsat bra pris på piercing.nu. Det är enkelt att sätta på och blir hur snygg som helst! Så piffa upp gamla saker och gör dem fräscha, samtidigt som du sparar pengar. Haha, pusssss Sofia.♥

Nolifer

Hejj allihoppa! ♥ Idag är jag än en gång forever alone hemma, haha wihoo. Nejmen jag är fortfarande sådär lite små sjuk typ och jag vill verkligen bli frisk så jag bestämde mig för att vara hemma idag, annars skulle jag ha träffat Alice. Men ja, jag kanske ska spela in ''roomtouren'' men vi får se. Kommer troligen spela in den i veckan istället. Idag kommer det nog komma rätt så mycket inlägg från mig, har massa ideèr på vad jag kan blogga om hihi. Massa kramar Sofia.♥

Min favoriiit

Alltså kan inte beskriiiivaaaa min kärlek till det här, det är så sjuuukt himla underbart goda! Har köpt tre påsar på typ två veckor haha - pallar inte vad goda dem är. Såå aa, nu ska jag ta och smaska på de hära wihoo.
Pussaarr Sofiiiaa. ♥

Träffa Lova Älskling nu

Heeej! Nu är jag påväg till Lova och där ska jag sova inatt så jag har med mig en skit ful knall rosa väska som jag köpte för typ tre år sen hahah. Vi tänkte iallafall gå och köpa B&J och sen titta på PLL så det blir cozyy! Bara få prata med bästis gör mig glad liksom! Sen ikväll skulle dom ha gäster och såå, men vi kanske träffar lite kompisar, vi får helt enkelt se! Aja, ha en bra lördag, puss Filippa.♥

Details

◊ Canon + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 ◊ Fotograf: Sofia Modell: Ett par jeans på Moa haha.

Inga planer

Usch hahah muffinsen ser asäcklig ut...
Nu har ju ungefär hälften av lördagen gått och jag har hunnit med lite saker. Jag, pappa och Hanna har åkt ner och köpt presenter till mormor och sådär, det tog ungefär 35 minuter tror jag? Nu har jag kommit hem och facetimar med min giraff, ska plugga lite också. Egentligen skulle jag träffa Liva idag men jag mår inte sådär på topp och har alldeles för mycket plugg så det får bli någon annan gång. Hoppas ni får ha en suuuuper mysig lördag. - Sofia.♥

Frågestund Svar Del 3

Okej, det här var jag, Filippa som redigerade den här videon och jag vet att jag inte kan redigera videos men ajaa, här är den iallafall! Pussar från oss. 

It's to cold outside, for angels to fly, for angels to fly

 Canon EOS 550D + EF 50mm f/1.8 + stativ  Δ  Fotograf: Alva Bågedal  Δ  Modell: Jag, Filippa
 
Bjuder på lite smått härliga vinter-bilder på mig (även fast jag är trött på snö och kallt och vill ha vår) och önskar er en kul fredagskväll! Måste också tipsa om en låt som insprerade mig till rubriken idag - nämligen The A-team med Ed Sheeran, den är så sjukt jäkla mysig! Och juuuste, tredje delen av frågestunden kommer också komma upp ikväll så håll utkik mannaarr, puss Filippa. ♥

Sorriiiii

Heeeeeyyyy. Ikväll kommer jag vara helt off för jag ska på något kalas för min mormor typ, mmm så det är därför. Min dag var bra - hade håltimme igen så slutade en timme tidigare. Har inte så mycket blogglust för jag har grejjer att tänka på men ni får ha en grymt bra freeddaaaggg!! - Sofia.♥
Stel bild hahah.

Answer


Vi fick en kommentar från en person som kallade sig Matttieee och hon sa varför hennes inte frågor kom med...
Jo alltså jag och Filippa har ju delat upp frågestunden i fyra delar - vilket menas med att jag redigerar och fixar med de två första och Filippa med dem två andra. Så troligen finns dina frågor/fråga i tredje eller fjärde delen.
Sen har vi fått önskemål om att vi ska visa våra rum, mer videoinlägg osv och det är såklart vi fixar!
Sen verkligen hur stooort tack som helst för att ni kommenterar och läser! Vi har fått många och fina kommentarer och vår statisk har höjts så det är verkligen awsooome. 
Hoppas du fick svar i allfall! Kraaaaaaaaaaaaaaam. ♥
 
 

Thuuursdaaaayy

 Heyy everybody! ♥ Idag har det inte hänt så mycket för mig. Hade fyra timmarshåltimme - alltså det är ju typ mer än halva dan? Omg, så det var skit chill men nästan lite långtråkigt. Men efter skolan åkte till sjukgymnasten om det är något att veta haha. Men det är något jag inte orkar ta upp nu... 
Pusssssss Sofia.

old pictures and memories ♥

 
Åh jag älskar verkligen att kolla tillbaka på gamla bilder och sånt från när jag och min broder var små. Det här var dom som fanns här på datorn hemma hos mamma men hos pappa har vi tusentals för där ligger hela hårdisken med bilder från typ 2002, 2003 & 2004. Så mer kan jag visa någon annan gång men här har ni iallafall lite bilder. ♥ (förresten mobba mig inte för att jag är sååå knubbig och tjock hahah men ja, that's me)
- Filippa

Frågestunden del 2

Det här är den andra delen av frågestunden. Haha dock är den här mindre ehm... flummig/jobbig/rörig/konstig hihihi oooppps + att det är mycket kortare. (och som vanligt - kolla i HD-kvalitè!!)
JAA JAG VET ATT JAG RÅKADE SKRIVA ''FRÅGESTUND DEL 1'', men det ska stå 2 istället haha. 
Puusss från oss.♥ 

Ice

◊ Canon + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 ◊
- Sofia.♥

New in

Förlåt för rätt så ful redigering hehe.
Alohhhaaaa! ♥ After school today åkte jag, Alice och Mikaela ner på stan. Vi tänkte först åka till fridhemsplan men ingen pallade så det blev Gallerian - så typical. Vi satte oss nästan direkt på Mc Donald's. Vi satt och skratta och bara prata, det var super mysigt. Efter det så kollade vi in Hollister ifall det fortfarande var rea. Det var lite rea kvar och eftersom Alice är typ världens bästa jeans-letare hahah så hittade hon de här jeansen ↑ för 169 kronor! Alltså det är ju typ iiiingenting! Såå det är verkligen helt sjuuukt prisvärt! Så provade och köpte dem, hur enkelt som helst. Och eftersom jag fick 200 kronor i julklapp på Hollister av Jossi så var valet enkelt.
Vad tycker ni om dem?
Så happy för din skull med tandställningen Filippa hihihi. Pusssssar Sofia.♥

SUPERBRA ONSDAG

HEEEJ! Jag måste verkligen berätta något roligt för er - IDAG TOG JAG AV MIN TANDSTÄLLNING! Omg, jag har verkligen längtat så länge, även fast jag trivdes rätt så bra i tandställningen så är det skönt att kunna le utan något silvrigt i munnen hehe. Men det har varit så sjuuukt värt att ha det, ni fattar inte!!! Aja, det tog typ hela förmiddagen att ta ut den, när vi var klara åt jag och pappa på McDonald's innan jag tog tunnelbana och buss till skolan. Och oj vad jag fick mycket uppmärksamhet, alla ba: får jag se hur det blev? osv osv, hihihi. Just nu så sitter jag här vid datorn och chillar, ska plugga lite SO och såånt där. Ikväll så är jag hos mamma för pappa och Dogge är på Sverige - Argentina, jag vill ocksååå gå men jag och mammi ska äta glass och se på någon bra film! Så det blir myysigt. Haha, inte så intressant kanske men puss på er. ♥
 
Bjuder på lite egopics eftersom min kamerarulle innehåller nästan bara massor av egopiiccs då det skulle skickat hit och dit till kompisar o såå efter jag tagit bort den. 

Hospi†al

Haha, älskar att man ser fjärrkontrollen också...
Godmorgon underbara. ♥ Just nu är jag påväg till en läkare för att kolla på min rygg med pappa. Ingen sjukgymnast, utan någon läkare - jag hoppas verkligen det kommer gå bra. Önska mig lycka till...
- Sofia.

Strawberry

◊ Canon + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 ◊

Δ

Har precis kommit hem från skolan. Tvingade mig själv gå idag eftersom vi har ett matteprov som jag inte orkade missa...Asså orkar inte vad svårt det är! Kommer always and forever hata matte. Nu har jag i allfall fixat lite och äta och tagit fram läxböckerna, så aa. - Sofia.♥

Remember to always be yourself ♥

Canon 550D + EF 50mm f/1.8  Δ  Fotograf: Jag, Filippa eller Lova  Δ  Modell: Mathilde Pettersson

Nästa: Nationella prov

Goodmorning cutiees! ♥
Just nu så sitter jag på bussen påväg till skolan och då förstår ni säkert att jag bloggade via mobilen & det brukar alltid bli hur fult som helst men aja. Men nu första lektionen så har vi svenska nationella i en och en halv timme och sen så liten rast innan vi har ett till svenska nationella. Jag är sjukt nervös men det kommer säkert gå bra! Jag slutar 1 idag och då bloggar jag när jag kommer hem. Ha en bra tisdag. - Filippa.♥

Urbanears

 
Jag har tänkt på att önska mig ett par Urbanears när jag fyller år eftersom dom har ett otroligt ljud och är sjukt snygga. Men jag vet inte vilken färg jag ska önska mig... Jag funderar på knallrosa  (dom är inte med på bilden) för tänk vad snyggt nu till våren och sommaren till massor av shorts, ljusa jeans, blusar, converse osv och även på vintern till mina chokladbruna uggisar och rosa A&F jacka, men ändå så kanske just den färgen är lite svår att passa snyggt till det jag har på mig + att jag kanske kommer tröttna snabbt! Jag tycker även att benvita som inte heller är med på bilden är fina.. Så nu ber jag om hjälp från er, vilka tycker ni jag ska önska mig i födelsedagspresent? 
- Filippa.♥

Kicks Mascaror

 
Ett tips för er som är ute efter mascaror för rätt så billigt pris så har ni tur. Kicks har just nu 20% rea på mascaror från Maybelline, L'Orèal Paris och Fiberwig - vilket menas med att de har sänkt priset med ungefär 75 kronor, dock bara på vissa mascaror! Har kollat igenom lite snabbt sådär och för er som är ute efter något riktigt billigt men som funkar, finns det t.ex en för 80 kronor mm. Haha viktig information - men jag tipsar verkligen! 
- Sofia.♥

fjärdefebruaritvåtusentretton

TJO DUDEES! ♥ Min måndag har varit helt okej, den gick faktiskt ganska fort men sedan så är det andra saker som gör mig lite nere ibland...men det är så små saker så aja. Idag så presenterade jag och några andra vårat grupparbete om stäpp/savanner och det gick ganska bra tror jag! Slutade för ungefär en timme sen och nu är jag hemma och har ätit två rostade mackor med mozarella, åh det är så fruktansvärt gott! Snart ska mamma skjutsa mig till min sjukgymnast, och sen efter den så hämtar pappa mig så köper vi med sushi på vägen hem. Imorgon har jag nationella prov hela förmiddagen i svenska, så jag ska försöka att gå och lägga mig i tid och såå.. Men jag ska försöka blogga mer idag, och hoppas ni gillade första delen av svaren från frågestunden!
- Filippa. ♥
 

Frågestunden del 1

Haha videon blev skitflummig men ja, vi hoppas det går att hänga med ändå. Det här är då alltså första delen av frågestunden. Kramar från osss. ♥ Kolla i HD-kvalitè!

Sick

Bild från weheartit.
Godmorgon allihoppa! Idag är jag hemma från skolan eftersom jag är sjuk. Så idag blir planerna bara att ligga i soffan eller sängen med en kopp te, men jag ska ta och redigera klart den första delen av frågestunden så den kommer nog upp idag! Ha en bra måndag. - Sofia.♥

Nattfix

Ska ta och fixa första delen av frågestunden nu som vi filmade in idag, wihooo. Tror dock att jag blev sjukare, asså skit. Men senare tror jag att jag ska lägga mig i sängen och bara lyssna på musik och smsa hihi. Men det här är i allfall det jag fixar mig med på kvällarna + lite sånt där. Sov sött allihoppa!
- Sofia.♥

bloggar senare

Skitful bild på oss, men just nu så håller vi på att spela in frågestunden. Puss.♥

Söööööndag + sånt där

Godmorgon eller vad man ska säga...♥ Just nuu sitter jag och hostar såå det är super mysigt. Har precis pluggat lite matte eftersom vi har prov på tisdag, så känner mig lite förbered ändå. Kommer säkert få hjärnsläpp som jag alltid får hehe. Snart ska jag börja fixa mig lite för runt kvart i två ska jag och Filippa ha föräldrarmöte med gymnastikgruppen.
Känner verkligen att det är viktigt för mig nu med tanke på skadorna och sånt där - men ja vill inte ta upp det här nu för det kommer bara bli kaaaoooos.
Sen efter det så åker jag hem till Filippa så vi kan spela in FRÅGESTUNDEN! Wihooo! Så den kommer nog upp i veckan eller sådär.  

can i tell you a secret, baby?

Canon 550D + EF 50mm f/1.8  Δ  Fotograf: Alva  Δ  Modell: Jag, Filippa

svar på era frågor

FRÅGA: Jag kommer antagligen få tandställning och jag undrar hur man borstar tänderna och om det gör ont? Svara gärna i ett inlägg, kram❤!!

 

SVAR: Hej! Vad kul att du ska få tandställning, det är riktigt värt att ha det. För mig gjorde det skit ont i tre dagar efter dem hade satt på den, och jag kunde verkligen inte äta nånting förutom smoothie och makaroner som jag svalde utan att tugga, haha! Men sen har det inte alls gjort ont, bara värkt lite när dom suttit dit en tjockare tråd eller spänt den. Och sen det här med tandborstningen - man brukar få en special tandborste som är väldigt tunn som man ska borsta med innan den vanliga men där har jag varit lite slarvig. Kram! 

 

FRÅGA: Hej! Har du kik?

 

SVAR: Ja, jag heter @ filippasfilippas där.

 

 

FRÅGA: Gud vad fin bild! Vad använde du för funktion för att få kameran så skarp och du blev suddig? Finns den funktionen på EOS 1100D tro?

 

 

SVAR: Åh tack så jättemycket! Det är ingen speciell funktion, det brukar bli så när man fotar med ett sånt här objektiv som kallas för porträtt objektiv. Man kan alltså göra det på alla kameror! Eller om man fotar på "auto" så kanske det inte alltid blir så men om du ställer in den här lilla ratten på "manuell" så kan det absolut bli såhär. Manuell betyder att man bestämmer ISO, blänadare och slutartid själv vilket kan vara ganska svårt, men då ställer man iallafall in på en sån stor bländare som möjligt (det största med det här objektivet var 1.8, och det minsta kanske 22). Om det var oklart så får du kommentera igen, så får jag fixa något inlägg om det! 

 

Hoppas ni fick svar på era frågor, puss Filippa.♥

fredag & lördag i en videoblogg

Jag gjorde den här videon vid klockan tre, så den skulle publiceras för typ två timmar sen. Aja, här har ni en videoblogg som förlåt för att jag inte bloggade nånting igår. Puss Filippa.♥

Spring

Jackan - H&M Δ Linne - Abercrombie & Fitch Δ Jeans - JC Δ Skor - Converse Δ Klocka - Daniel Wellington
Assåå guuuuud - kolla vad fin outfit! Skulle inte vara fel att fåå nu till våren sådär liksom. Vet att det bara är jag som har bloggat hittills, men jag är sjuk och har nada att göra så klippte ihop det här lite snabbt. Orkade inte leta upp sådär i varje affär, men det var det här jag orkade slå ihop hihi. Puss Sofia. ♥
 

Amigoooss

Wiiihööö, freedag! Har precis kommit hem - mår piss typ. Asså min hals är tre meter tjock, min hosta låter sådär slemmig och äcklig, jag fryser fast är än jag är varm, har ont i kroppen och huvudet... baaaaahm där satt den liksom. Ska försöka tvinga mig själv att plugga matte ändå, snääälla rädda mig!! Puss Sofia.♥

Top 10 appar

Detta är de appar som jag använder allra mest. Puss Sofia.
• 1. Instagram • 2. Instafollow • 3. PicFrame • 4. Weheartit • 5. Kalender • 6. Blogg.se
7. CamWowPro • 8. Res i Stockholm • 9. Kik 10. • Spotify ❤ •