Förbättring

 
Hej alla underbara.♥
Jo, vi har pratat lite och sådära om bloggen, inläggen och uppdateringen och vi har kommit överrens om att försöka blogga mera. Vi menar att vi t.ex ska göra mer tidsinställda inlägg som kommer upp på dan när vi är i skolan, då det finns läsare som faktiskt kan kolla under skoltiden. Vi ska också variera mer om vad vi skriver om, men också det som ni vill läsa. Så skriv i kommentarerna vad ni vill ha mer av - ni bidrar till att bloggen blir roligare och bättre, ni gör det roligare för oss att blogga och ni blir själva nöjda. Hahah, nu lät det här såhär som värsta reklamen typ, men det är bara sanningen haha.
För det är ju delvis ni som håller bloggen igång, eller hur?
Vi har också tänkt på att ha en frågestund snart, där ni kan fråga frågor om oss, fotografering eller något annat ni undrar över, skulle ni vilja ha det? Pussar och massa kramar från oss.♥

Kommentarer till inlägget ♥
Postat av: Moa

kan inte du, filippa, visa hur u redigerade bilderna i "lipstick"-inlägget?

2013-01-09 @ 20:02:35
Postat av: Ellison

Ni har världens bästa blogg, men jag personligen tycker typ det är kul att läsa om typ såhär tips och sånt på saker man har! Vad man har gjort under dagen, MASSA BILDER, bekännelser och massa sånt skoj! Men om ni bara är er själva och gör ert "bästa" kan det inte bara bli mer än rätt.

2013-01-09 @ 20:30:15
Postat av: L O V A

Själv tycker jag att eran blogg är hur perfekt som helst med superfina bilder, bra inlägg, tips, outfits m.m. Så sluta inte med det ni gör utan bara ta in bra saker och tips, sluta inte med något. Variera helt enkelt så kan det inte bli bättre! Puss på er älsklingar! ❤

2013-01-09 @ 20:57:47
Postat av: Emelie

Först måste jag bara säga att er blogg är jättebra! Men det skulle vara kul med tips, hur ni redigerar era bilder, massaaa bilder är alltid uppskattat och lite inspiration vore kul! Kram och lycka till!

2013-01-09 @ 22:56:00

Här kan du lämna din kommentar darling ♡

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Din e-postadress, helt frivilligt + bara vi som ser den

Din bloggadress / annan website:

Din kommentar bror

Trackback