BLOGGPAUSE

Hej finisar! Vi har inte bloggat på hur länge som helst och det beror på en massa olika anledningar! Men det är så att vi tänker ta en bloggpause och det finns ingen stark förklaring för det utan att det är bara ett beslut vi har tagit. 
Denna bloggpause kan tyvärr leda till att vi slutar blogga.. fast det är absolut inte säkert!!! Om ni vill att vi ska fortsätta blogga, varför vill ni det? Vad är det som gör att ni läser vår blogg? Varför ska vi inte sluta blogga? Varför Kommentera jättegärna gullungar! 

Vi älskar er massor våra fina bloggläsare men nu säger vi good bye för ett tag!! :(( ni är så gosiga mot oss och det ska ni ha all cred för! Puss på er <3<3<3<3

Hahahahaha nu när allt blev så depp tänker vi bjuda på lite fula bilder på oss :') 


5 januari



Just nu: Resturang

Hej bejbisar! Just nu sitter jag, pappa, min brorsa och pappas flickvän samt hennes dotter Maja på resturangen Supper här i Åre. Vi väntar på maten (det blir tapas!!!!!) och dricker just nu lite drinkar och så, haha oj vad töntigt det där lät :')

En heldag i backen blev det för mig, och jag åkte tillsammans med Ellen och hon bjöd mig även på lunch, så gos av henne. Hon åker hem imorgon, och jag åker hem på tisdag så det blir två dagar utan henne.. Men jaja jag kan ju alltid åka med familjen men alltid roligare att åka med kompisar ju haha, rolig familjemedlem som jag är.. :ppp

Julklappar 2013

2 januari

För det första.. GOTT NYTT ÅR VÄRLDENS FINASTE BLOGGLÄSARE! Hoppas att ni hade ett skitbra nyår och att ni kanske fick någon nyårskyss hihi. 


Som ni vet, är jag i Åre och har varit här sen i söndags och stannar tills på tisdag. Just nu står jag i bergbanan påväg upp till backen där jag ska möta min kompis.. Lite senare tror jag att jag ska åka lite med pappa, Douglas, pappas flickvän samt hennes dotter men det är mycket roligare att åka med kompisar för min familj gillar inte att åka i skog och sånt alls, tråkfamilj jag hörde (: Nu ska jag försöka blogga massor! Fast så länge som jag är i Åre blir det tyvärr bara mobilbloggning, men eftersom att appen nu för tiden är så stört bra så spelar det typ ingen roll!! 

My jacket - Filippa



FRÅGA Vart kommer jackan ifrån? Skitsnygg!

SVAR Åh tack så jättemycket! Den kommer från Sail Racing, men jag köpte den på Sportamore. Den kostar 2500 kr tror jag, men jag fick den för 800 kr så det var ett riktigt kap!!