go for it

Nu har jag kommit hem från att ha varit i kyrkan, hahah måste vara det en gång i månaden för en konfrimationsgrej, men det är lungt. Har slängt i mig en banan och druckit vatten och ska dra ut och springa nu. Hatar att springa egentligen, men är jag peppad och springer i lugn och ro brukar det gå riktigt bra + att jag älskar känslan efter man sprungit. Hoppas ni får en härlig söndag guuys,
 
love Sofia

she said she love my lollyyy

Älskar låten, sjukt härlig speciellt när Justin rappar ommg, hans röst ♥ ++ han är så sjukt jävla snygg 
Vad tycker ni om videon? i love it, älskar verklgien allt med den
 
puss, Sofia

outfit #2 - Sofia

Armband pärlor, Blingissimo • Armband kjedja, StyleR • Jeans, Levi's • Väska, Anna Field •Tubhalsduk, Even&Odd • Jacka, Project Foce • Tröja, Zara • Skor, uggs australia 
helt kär, skulle lätt vilja ha allt ♥
 
 
 
 
 
 
 

feeel so tired

 
Hej guys! Just nu ligger jag i sängen och väntar på maten, de blir tacos två dagar irad haha;) Jag är sjukt trött och schleeten efter igårkväll, somnade vid halv fyra haha.. Men kvällen berättar jag om senare!
 
Hoppas allt är bra med er och att ni har ngt kul för er! Jag är ledsen för uppdatering, ni märker verkligen att det går i perioder och jag förstår att ni hatar det men ja:( Bloggar mer sen, PUSS

sakna sommarn

halv stel pose men kååå, kommer saknar sommaren så mycket. Värmen och vakna upp och känna att man inte behöver göra någonting den dagen. Ligga och dra sig i flera timmar i sängen och äta en härlig frukost ute i solen. Aa, men det är förbi och nu är det hösten som kommer men jag taggar upp för det med. Looove hösten tycker den är så mysig, förutom när det är typ slask och shit överallt. 
Seg bloggning sorryy
 
love, Sofia ♥

en liten fin bild

 

skitfriluftsdag

 
Är det bara jag eller kan friluftsdagar bara skita på sig? Idag hade vi orienteringsdag, och det var så hemskt. I 4+ ska man springa runt bland en massa kontroller mitt i ingenstans, gå i hästskit, känna sig som en elefant för att man har en sjukt stor halsduk på sig.. Frysa om händer för att man glömt vantar, vara hungrig och törstig, få lera över hela sig och glömma busskortet i sin kompis dunjacka? Förlåt för dampeeennn men ja
 
När vi var klara, typ tre timmar efter vi startade tog jag och tre kompisar bussen hem till Julia. Vi drack varm oboy och kollade på någon sjukt bra talk-show! Nu är jag hemma och pluggar inför SO provet som jag har imorgon, p a n i k rent ut sagt, usch orkar intttee

Måndagskväll

sliiiiten photobooth pic, måste verkligen fota snart heheh
 
Sitter i min säng och lyssnar på världens finaste musik som får mig att tänka på allting. Världens depp men ändå så väcker den så många bra minnen oxå... Ååååhhhh. Kom hem för ett tag sen, det gick väl bra att träna småttingarna! Dom är sjukt jobbiga ibland och jättehärliga och söta ibland haha.. 
 
Jag har inte jättemkt stress över biologi provet imorgon, även fast det är på tre stora kapitel så funkar det! Jag har världens bästa lärare i NO & matte vilket känns soooft! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en hyfsad måndag, PUSS 

Pluggpluggplugg - Sofia


Träna våra hjärtisar nu<3

Heeej people! Rätt så seg skoldag, men alltid kul att träffa kompisar och prata om vad som hänt i helgen och så:) 
Nu har jag varit hemma ett tag och ska snart ta mig till busshållsplatsen för att åka dit där jag och Lova tränar våra pluttar! Egentligen hinner jag inte träna dom idag med tanke på att jag har en del prov att plugga till men skolan kan inte alltid komma först faktiskt!!! ;) 
 
Ikväll flyttar jag till mami, och jag bloggar mer ikväll innan jag lägger mig kanske.. PUSS

gymnastiken

Som många av er troligen inte vet så tog jag för några veckor sen att ta beslutet att sluta på gympan. Varför är av många olika anledningar, men den viktigaste var att jag själv inte ville längre. Jag hade ingen motivation att gå till träningarna eller att ens fortsätta och bara själva viljan är nästan det viktigaste i gymnastik. Och eftersom jag inte hade den var inte längre kul. Det var ett beslut jag själv tog, som ingen annan tagit åt mig och det hade varit något jag tänkt på i två år och jag kände väl att det var dags att bestämma sig nu. 
Det absolut svåraste med att sluta var bara att släppa själva gymnastiken som hade varit en så otroligt stor del av mitt liv. Att helt plötsligt ha så mycket tid. Jag hade liksom ett schema över hur min vecka såg ut. Gå hem och plugga, sova, träning, äta, sova, vakna, plugga, äta, sova, träning, äta, sova... 
Att ta valet att sluta innebar också att jag skulle se några av mina bästavänner allt mindre och mindre, och det var så jobbigt. Alla träningar vi legat på golvet och gjort styrka tills svetten runnit, alla tidiga morgon vi setts på funktionärsuppdrag, dem gånger när vi gråtit för att det inte gått bra, dem gånger när vi stått på ett tävlingsgolv tillsammans, alla gånger vi pressats oss ner i spagat och alla miljontals gånger vi skrattat ihop - på träningar, i tävlingshallar, hemma hos någon, ute, på läger... Alla underbara minnen ♥
 
Tack alla gympakompisar för att ni pushade mig när det gick som sämst, tack för att ni alltid är så underbara. Kör på för ni är grymma så ses vi snart, promiiise. 
 
love, Sofia
 
 

Hjälp mig

Paps åker till New York på tisdag och nu kommer frågan till er... Vad ska jag önska mig av hnm? Det är ju perfekt för mig att önska mig saker i julklapp därifrån, om det inte var att deras MacBook's har ett annat tangentbord skulle jag fanemej önska mig en sån i julklapp, dom är ju sååå mkt billigare där! 

Men hurni seriöst.. Hjälp mig och kommentera vad jag borde önska mig!!! Sånt som är typiskt för New York, som är mkt billigare där... Förutom allt godis haha. Juste! En till fråga, är Hunkydory billigare där? Ngn läsare som har varit i New York kanske borde veta det? 

Ni som hjälper mig nu är världsbäst!!! 

Godmorgon babes

Godmorgon alla fina... Idag är det söndag och gissa vilken fet ångest jag har inför denna skolvecka? Två prov, dessutom i dom jobbigaste ämnerna när det gäller att plugga till prov.. NO & SO, mkt sidor och en jäkla massa fakta att plugga in! Så idag blir det helt enkelt en plugg och fixar dag.. Kanske träffar ngn kompis senare men det beror på om jag orkar eller känner för det dååå!
 

Bild från gårkvällen.. Jag och Lova var på ledarmiddag på våran gamla hemmaplan och våran förra hela värld, gymnastikhallen. Jag kände mig som gymnast men jag är ju faktiskt bara ledare nu för tiden, såklart jag saknar att räknas som gymnast men skador är skit som händer som förstör mkt men yes, that's life.. Det var iallafall sjukt trevligt igår och jag har aldrig ätit en godare cesarsallad, jag är helt seriös! Den var så sjuuukt god

 

Laaast night

Gårkvällen, helt galet underbar... Världens mysigaste kväll med världens bästa personer. Ett gäng som gör mig glad varje sekund, några personer som skapar en fredag till den bästa.. Lova, Mathilda, Mathilde, Oscar, Jonas och Simon. 

Vi var hemma hos Tilde hela kvällen och först åt vi en massa sushi och yakuniki som hennes mami hade fixat åt oss vilket var skitgott haha.. Sen vid 7 tiden kom killarna och vi bara myste non-stop till klockan 11. Vi såg på film, smockade oss fulla på godis, drog en massa deeptalks och skratt, små prommenixer, hade bara allmänt kul.. En del kramar blev det ju också;) 

Ni som var med i fredags och om ni ser det här, ni ska bara veta hur mkt jag älskar er 

Fredaaaag

Fredag... Åh vilken känsla!!! Ganska skön dag i skolan, engelskaprov på sista lektionen vilket var sjukt enkelt.. 

Efter skolan tog jag och Simon bussen till våra kompisars skola, och nu är jag hemma hos Mathilde med Lova och Mathilda.. Skitmysigt. 

Ikväll ska vi ha myskväll och först äta massa sushi och yakuniki.. Sen kommer lite killkompisar hit och då får vi se vad som händer haha;)

Wopsiii

Märkte nu att jag och Sofia båda har bloggat om den nya uppdateringen, haha nej va pinsamt och tråkigt för er men så får det bli ibland hehe.. Jag kollade inte bloggen innan jag skrev så där har vi förklaringen:)
 
Men sånt kan hända ibland och jag hoppas de är lugnt med er! Ni behöver inte läsa båda, vi tvingar er inte;)
 
Juste! Jag har tänkt på att slinga mitt hår ljusare... Vad tror ni om det? Kommentera gärna! På bilden ovanför blev mitt hår blont på grund av effekten och ljuset typ.. Och en av mina killkompisar sa att jag skulle färga det ljusare men slingor ser mer naturligare ut tkr jag. Ni får kommentera vad ni tycker, jag tror jag kommer göra det men är rädd att jag ska helt tillgjord ut haha;)

iOS 7 - stor fet jävla hiss!!!

Ååhhh den nya uppdateringen!!! Sååå underbar... Jag älskar den verkligen, allt känns mkt mer stilrent och så. Klart det finns nackdelar med den, typ att den lite ser ut som samsung/htc men jaja.. Jag älskar att man kan fota direkt med effekt, när man låser upp, hur de ser ut på meddelanden och att man kan fixa så mkt med allting:)

Vad tycker ni om den? Om ni inte har uppdaterat, GÖR DET!!! 

Nu ska jag läsa igenom lite biologi som jag har prov på på tisdag och sen lite engelska som jag har prov på imorgon.. Vi hörs mer imårn, och då taggar vi fredag och helg!!! Denna helg blir nog gryym.. PUSS



IOS 7

 
Omg, är helt kär i nya uppdateringen bara massa plus! ♥ Dock gillar jag inte hur kalendern har gjorts, mycket komplicerare och jobbigare att få fram t.ex sina läxor, men det funkartt! Jag älskar att man kan göra sin iphone mer personligare som ex. genom olika fäger runt sifforna vid låsskärmen beroende på vilken bakrund man har osv. Också att man kan dra upp och så kan man nå det allra viktigaste, verry clever! Vad tycker ni om den?
 
love, Sofia

östersjön eller

fotograf pappa hah
 
- Sofia

Skoolan tar upp mitt liv

Ja, jag har inte bloggat på hur länge som helst.. Men jag har en ursäkt. SKOLAN. Jag pluggar långsamt som en jag vet inte vad vilket leder till att jag pluggar från när jag kommer hem från skolan tills jag går och lägger mig... TYP. 


Dagens 18/9 - Sofia

love my outfit todayy

Outfit 12/9 - Filippa

nuttisar

fotograf Sofia

♥ rain

jag verkligen älskar regn, tycker det är så mysigt, idag har jag inte gjort någonting förutom att ha varit med Mickiis efter skolan. Vaknade upp till väärsta höstvädret så det var väl sådär, men det regnade så jag blir sjukt happy! Blev ett par hunters, hoddie och skinnjacka på idag, bild kan komma upp imorgon. ♥

love, Sofia

den så kallade ångest dagen

 
Idag tog jag bara det lugnt fram tills klockan två då jag, mami och Douglas tog bilen in till Vasaparken. Vi bara mös där och åt glass, sen åkte vi in till stan och köpte sånhär jobbig plast som vi behöver plasta in våra skolböcker med, skitjobbigt haha..
 
Nu ligger jag i sängen och fryser, det är riktigt höstväder ute och jag har en STOR FET SÖNDAGSÅNGEST. Vi ska skriva en fördjupningsuppgift på tisdag, engelska prov på fredag. Två jobbiga (no & so) prov nästa vecka. Mäännnn, that's life.. :'(

Stella

Världens finaste Stella ♥
 
Nu tänkte jag sova.. Under kvällen var min gudmor och hennes familj är på enkel taco-middag, vilket var hur mysigt som helst! Vi hann också fixa en massa med bröllopsbilderna jag tog och sen fota lite nya bilder, en av de jag tog på Stella ser ni ovanför.. Aja, vi hörs mer imorgon och då får vi se vad som händer! Sleep welll, PUSS

ITSDESSI.BLOGSPOT.COM

tryck här för att komma till la bloggish
 
Heeej people! Tänkte tipsa er om en sjukt bra blogg som drivs av en supersnygg tjej som heter Dessi! Den saknar aldrig update och hennes inlägg är riktigt underbara och varierade.. Så checka den nu och lämna några fina kommentarer, det är själva bloggen och hon själv värd:) puss på er

sthlm bby

 
 
 

ÅHH VAD TRÖTT JAG BLIR

 
För en vecka eller så lade Filippa upp en bild instagram på oss två när vi håller varandra i händerna med texten 'more than twins' och jag älskar verkligen den bilden eftersom den är så personlig. Våra bilder är tagna av OSS och såklart ni får låna dem om ni frågar och inte använder till negativa sätt. Visst, vi har kanske inte skrivit copyright på varenda bild men att vissa bilder kan man inte ta och tro att 'åh nejmen nu lägger jag upp den och då är det typ min bild' Tagga lååångt från vår blogg och ta inte våra bilder eller stanna kvar och var happyy. Men annars massa kärlek till er som läser vår blogg, / Sofia ♥

14 september

OSKAR LINNROS!!! Svensk legend, rakt igenom.. Han spelade ju på Grönan igår, sååå jag, Mathilde, Mathilda och Lova fixade oss och sen åkte vi in dit vid halv sju tiden! Det var verkligen skitnajs, och vi mötte upp lite olika folk så det var jäättteekul!! Jag hade ont i magen hela kvällen vilket förstörde allt lite men vi hade inte ätit sen klockan typ 4 när klockan var 10 så det var nog därför:) 
 
Nu kommer lite bilder från igår som är tagna med min iphonee, så förvänta er inte bästa kvalitén men försökte redigera dom lite så de blev lite bättre haha;)
 
världens mysigaste svenska låtar har Oskar gjort ♥

What's i have in my bag- tag ♡

försvinn aldrig, sommar

 
Saknar sommarlovet så obeskrivligt mkt.. Jag vill inte ha höst och vinter. Jag vill inte åka buss hem från skolan klockan tre och det är skitmörkt ute. Jag vill inte sätta på mig fula vinterskor (förutom mina ugg's). Jag vill inte frysa skjärten av mig när jag har femtioelvatusen tjockisplagg på mig. Jag vill nästan inte åka skidor och bo i min lägenhet i Åre okej det vill jag haha. Jag vill inte använda tusen lager brunbuder för att är så blek och ful. JAG VILL HA FKN SOMMAR... ♥
 
- Filippa

Varför


Varför ska precis allt vara så mkt roligare än att plugga in spansk grammatik och förbereda en SO fördjupning?:(

Just nu ligger jag i min säng och det är lyckans lyckostund för jag har fixat min snapchat som inte funkat!!! Det var ngt jättelitet men jag fixade det and i'm happy again:) snart kommer väl mami hem, då blir det middag och sen blir det plugg för min del.. Bloggar mer senare, PUSS

Atm - GRöönan

skrivet senare...
Idag var jag på grönan bror och det var såå sjukkt kul! Vi var där med skolan i början bara för att göra fysik uppgifter och grejer men vi fick åka allting gratis hur många gånger som helst till klockan tre då man behövde betala. Jag och masssaaaa people gick spökhuset och fyfan var jag var rädd men det var så underbart kul att det inte spelade någonroll hahah. hoppas ni hade en bra dag, för det hade jag, 
massa pussar Sofia ♥

när man börjar gömma sina känslor

 
Häromdagen var jag ute och passade på att fota några snabba bilder eftersom solen kommer hålla sig undan rätt så mycket i höst tyväär. Iallfall så ställde jag mig vid ett träd så solen kom mot kameran och det gav verkligen en så mysig känsla påå bilden. Dock inte en av mina bästa bilder men om man bara kollar på bakrunden, på första bilden så blir den faktiskt riktigt fin #egofan. Min vad-jag-har-i-min-väska video kommer upp snart ,
love Sofia

Oskar Linnros på grönish

Oskar Linnros på Grönan på fredag, ska nåra av våra läsare dit? Jag tror iallafall att jag ska dit med tanke på att jag missade Nause och alla mina kompisar sa att det var bästa kvällen på länge så det var lite synd:( Det kommer såklart inte bli samma känsla med Oskar men han är ändå en svensk skön kille som har gjort bra låtar så det blir kul + att man träffar halva Stockholm där vilket är typ det bästa!!! 

Jag tänkte gå dit med Mathilda, Mathilde och Lovaa, vi får hoppas att alla kan bara för det blir allra roligast om det blir vi fyra som åker dit tillsammans! Bästa kvartetten eller vad fan det heter haha:) 

Kommentera om ni ska dit, skulle vara kul att träffa några av er ♥


Bästa uppdateringen, ja svär



Den nya uppdateringen av blogg.se appen är helt fkn underbaaar.. Skitlätt att blogga stilrena inlägg från mobilen nu som varit en nackdel förut, alltså att det ser så himla kladdigt och fult ut haha;) 

Nu kommer det säkert bli sjukt mkt fler inlägg, från både mig och Sofia tror jag.. Det blir lättare att lägga upp snygga outfits osvosv, och allting blir bara bättre!! Puss på er, bloggar mer snaaart 

Typ kort dag

Kom försent till min lektion imorse, jag och min kompis satte hos på fel buss två gånger och sen behövde vi gå sista biten haha.. Sen hade jag tre lektioner och slutade vid 11. Drog hem till Ella i min klass med Amanda och Elisa, åt pannkakor och världens godaste soppa. Sen tog jag bussen tillbaka till skolan och hade utvecklingsamtal, det gick faktiskt hur bra som helst:)) nu sitter jag på bussen påväg till Lovas skola där jag ska möta upp henne, blir kul att träffa alla där också! Sen vid 5 är vi tränare, det blir kuuul

hahh kärlek

Hahah favvolåt i dagsläget är Katy Perrys nya låt Roar, verkligen så sjuukt härlig!! Kollade på musikvideon igår som också är helt underbar men lyrics videon slår den nästan. Lyrics videon är den här uppe och den är såå gullig eftersom texten kommer genom sms likssom hah skit kul ♥
- Sofia

aldrig försent att äta jordgubbar

Helloo, hur är det med er? Med mig är det bra - ska bara ta det lungt idag, plugga lite och laga mat så det rullarr! På denna bild la jag på en liten ny redigering, vad tycker ni? På något sätt tycker jag den känns lite mer cozyy än om jag hade lagt på en ''vanlig'' men jag vet inte #whocares? Ha en mysig söndag, love Sofia. ♥ 
 

SVAR PÅ MINI FRÅGESTUNDEN

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 1
 
 
SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 2
 

världens finaste stina

världens snabbaste frågestund

 
Nu är vi hemma hos Sofia och vi ska sova över ikväll så då tänkte vi passa på att gå ut och fota, men även att ha en mini frågestund!! Så ni har till kvällen på er att bomba med frågor! Så gör det nu, puss

datorn laggar

Skulle uppdatera er med lite bilder på världens gulligaste vovve men datorn laggaarr balle så det får blir imorgon! Åååhh hatar när den ska bråka med mig, jag har suttit och redigerat så ba går de inte att ladda upp:( Hörs imorgon babes, puss
 
arkiv bild från mallis, saknaaaaa

19.14

Hej mannoozz!!
 
Varit en helt vanlig dag i skolan, slutade vid tvåtiden och sen var jag med Klara! Så längesen vi var med varandra och det var så mycket vi behövde prata om, saknat min tjej så mycket!!! Vi åt godis, drack äppelcider, hade en massa taalkkk och såå.. Fick också låna fyra plagg av henne som är sjukt fina, thänkjuuu daarling ♥
 
Nu lyssnar jag på musik och gör ingenting.. Måste egentligen plugga matte men ååhh jag orkar inte haha! Juste, jag måste ringa Moa för vi ska lösa världens jobbigaste uppgift tillsammans!! Pusss snart kommer lite bilder på vovveenn
 

Jag saknar dig min Bästavän

Startar dagen bra

måndagar kan skita på sej

 
Varför ska måndagar finnas? Varför ska dom vara extra jobbiga och innehålla 100 minuters SO? Aja ja ska sluta klaga, har faktiskt haft en ganska bra dag! De va skitkul på lunchen och sen från klockan 17 - 19 var jag tränare åt små pluttar i 7års-åldern i gymnastik.. Ja & Lova är tillsammans så de är sjuukt roligt faktiskt, dom är ju så gulliga ♥ Kom hem vid halv åtta, åt middag och sen dess har ja pluggat.. En massa frågor på SOn och 40 glosor till imorn, najs man

Trööött osv

Idag var det måndag och min dag gick sjuukt snabbt vet inte varför hah men det gjorde den i allfall. Ska plugga lite nu och äta och ska sen sätta mig och kolla på vampire diaries, coozzyy ♡
Love love Sofia
Halv skeev bild men jaja

Vakna upp till soluppgången ♥

Söndag

Idag har jag bara tagit det lugnt.. Först på morgonen satt ja och kollade youtube videos, sen vid 14 tiden drog jag till paps och åt lunch med han & hans flickvän Anneli! Efter de gick ja ut på prommis med Tifanny som är Annelis hund och de va supermyyss. Fotade vovvsen lite också så jag ska redigera bilderna och sen kommer de upp tror jag! När jag kom hem till mami igen la jag mig i sängen och läste SO, sen somna jag.. Nu har jag ätit världens godaste köttfärssås framför tvn och ska packa inför papsweek imorgon!

Imorgon händer det en fäätttt rolig sak, berättar mer då.. Puss & godnatt på er ♥ ♥ ♥

Just nu - Ute på prommis med Tifanny

Vadå oboy

p h o t o s  b y  f i l i p p a
 
Sitter just nu och äter frukost.. Jag har typ inga planer för idag, får helt enkelt se vad som händer ♥