Tips

 
Ni får nöja er med den här bilden för tillfället, haha.
 
Nu på vintern (slutet av vintern men aja) är det lätt att man känner sig trött, får påsar under ögonen, torra läppar osv. Jag tänkte bara ge några tips mot det och sådär.
 
     • För att motverka torra läppar kan du på morgonen ge läpparna en ''läppborsting''. Det ger du med hjälp av en mjuk tandborste eller frottèhanduk. Efter det kan du lägga på lite läppbalsam för att göra läpparna ännu mjukare. Och istället för att använda läppglans kan du ta på vaselin - det glänser lika mycket + att det är bättre mot läpparna.
   
     •Några saker man kan motverka påsar under ögonen med är b.la att lägga något kallt under/på ögonen och upprepa det under en liten period, en-två gånger per dag. Du kan lägga kalla gurkskivor eller kylda skedar, men det viktigaste är att sjävla saken du lägger på är kall. En bra grej är att dricka mycket också. 
 
     •De dagar du känner att du verkligen är såå trött och inte orkar med skolan kan du börja dagarna med att  skölja ansiktet med iskallt vatten. Det kommer nog definitivt pigga upp dig. Och istället för att ligga och sova på lektionerna kan du packa ner en frukt or something, och ta den när du känner att den behövs. 
 
Men jag och Filippa ska fixa några tidsinställda tills på lördag och söndag, eftersom vi kommer vara borta på träningsläger under dem dagarna. Men ja, vi får se lite och sådär. Puss.♥

Kommentarer till inlägget ♥

Här kan du lämna din kommentar darling ♡

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Din e-postadress, helt frivilligt + bara vi som ser den

Din bloggadress / annan website:

Din kommentar bror

Trackback